08.30-09.00 | Welcome coffee |
09.00-09.30 | Introducere curs; discovery session |
09.30-11.00 | Perspective sistemice. Sisteme complexe. Regula sistemului. Inteligenta sistemului. Inteligenta relationala (Exercitiu). Proiectia personala in logica sistemica (Exercitiu); Coach Mugurel Stan, un experimentat practician al sistemelor Co-active coaching si Organization and Relationship Systems Coaching |
11.00-11.15 | Pauza de cafea, networking |
11.15-13.00 | Criteriile decizionale. Valori. Ce motiveaza si ce implineste o echipa? (Exercitii); Coach Mugurel Stan |
13.00-13.45 | Pauza de pranz, networking |
13.45-14.30 | Participarea la sesiunile de dirijat orchestra din cadrul Concursului International de Dirijat Jeunesses Musicales, la Atenelul Roman |
14.30-15.15 | Ce inseamna o orchestra: harta rolurilor unei orchestre, relatii de putere etc; Sesiune condusa de dirijorul Constantin Adrian Grigore. Studii de caz pe cei mai mari lideri ai dirijatului mondial. |
15.15- 16.15 |
Sesiune speciala despre leadershipul unei orchestre cu unul dintre cei mai mari pedagogi si dirijori romani: Cristian Mandeal. Introducerea „proiectului” de curs pentru participanti: dirijarea unei orchestre; sesiune practica cu dirijorul Constantin Adrian Grigore si concert maestrul Radu Chisu |
International Conducting Competition
Simfonia Succesului
Systemic Coaching Masterclass
28-30 Septembrie 2017 | Ateneul Roman
- Conducerea echipelor catre sublimMastery levelNe dorim sa avem echipe permanent motivate, creative si performante. Ne imbunatatim stilul managerial si crestem ca lideri cu fiecare noua experienta in echipa.
Dar cum ajungem la acea comuniune totala cu echipa pe care o conducem, la acel moment sublim cand ne intelegem doar prin gesturi, avem aceeasi VIZIUNE, cream valoare IMPREUNA?
Va invitam sa fiti parte dintr-un masterclass ce exploreaza nivelurile superioare de conducere a echipelor, in care studiile de caz si tehnicile de leadership vor fi urmarite pe o orchestra LIVE, intr-o competitie ce angreneaza 50 de tineri dirijori din peste 25 de tari, Orchestra Filarmonicii George Enescu si lideri ai lumii muzicale internationale.
International Conducting Competition
Simfonia Succesului
- O manifestare unica de leadership28-30 Septembrie 2017 | Ateneul RomanIn perioada 28-30 Septembrie se desfasoara la Ateneul Roman Concursul International de Dirijat Jeunesses Musicales Bucuresti, o competitie cu o traditie de peste jumătate de secol, dedicata tinerilor dirijori din intreaga lume. 50 de competitori din peste 25 de tari isi disputa rolul de lider la pupitrul Orchestrei Filarmonicii George Enescu.
Corelat acestui eveniment organizam un program de dezvoltarea de abilitati de coaching sistemic pentru manageri, antreprenori si lideri care doresc sa isi conduca echipele la un nivel superior de performanta, motivare si responsabilitate.
International Conducting Competition
Simfonia Succesului
- Cui i se adreseaza programul?28-30 Septembrie 2017 | Ateneul Roman
Programul se va derula cu doar 12 participanti:
- Directori generali
- Manageri de departament
- Antreprenori
- Lideri de echipa
Moderator: Laurentiu Dasca,
Director Artistic
Elite Art Club Unesco
28-30 sept. 2017 | 9.00 - 16.00
Simfonia Succesului
PROGRAM
International Conducting Competition
Simfonia Succesului
- De ce este valoroasa pentru dvs prezenta la acest eveniment?UN NIVEL SUPERIOR DE CONDUCERE AL ECHIPEI
- Veti invata sa ascultati TOATE vocile sistemului si sa va ajutati echipa sa functioneza ca un tot desavarsit, sa „sune simfonic”, magistral
- Sa identificati blocajele membrilor echipei si sa le corectati
- Sa inspirati responsabilitatea pentru performanta si succes in fiecare dintre membrii echipei
- Veti intelege „pe viu” care sunt acele note subtile ce diferentiaza un lider de exceptie si il ajuta sa transforme intr-o energie unica, armonioasa echipa pe care o conduce
- In ce consta forta si magia liderului autentic
- Fiecare participant va avea ocazia sa participe intr-o sesiune individuala de coaching cu coach Mugurel STAN
- Pentru experienta unica, experimentul dirijoral in care veti fi implicat si networkingul de exceptie
International Conducting Competition
Simfonia Succesului
- Gala Concursului International de Dirijat 2017Concert Extraordinar la Ateneu Roman
Participantii la program se vor bucura la finalul evenimentului de un Concert Extraordinar la Ateneu Roman, in care cei 3 finalisti ai concursului isi vor demonstra maiestria la pupitrul Orchestrei Filarmonicii George Enescu. Ei isi vor putea alege dirijorul favorit intr-o sesiune informala de jurizare.
Invitatul special al serii este violoncelistul Octavian Lup – semifinalist al Concursului International George Enescu
*structura audientei: personalitati din ambasade, reprezentanti din business, oficialitati publice, colectionari de arta, iubitori de muzica clasica, media
International Conducting Competition
Simfonia Succesului
- BILET individual de participare800 EUR + TVA | 12 locuri disponibile
Pachetul de participare la eveniment include:
- Participarea la programul de coaching clasic si experiment dirijoral pe perioada a 3 zile
- 2 invitatii la Concertul de Gala ce incheie Concursul International de Dirijat Jeunesses Musicales
- Discutii private si sampanie cu finalistii concursului si personalitati marcante ale muzicii clasice internationale
- Dirijarea unei mini orchestre profesioniste la finalul programului de coaching, la Ateneul Roman
Mugurel Stan
Coach
- Mugurel STAN este coach profesionist international absolvent al Coaches Training Institute din SUA (CTI) in programul de formare Co-active coaching.
- CTI este un lider al indrustriei de coaching de peste 20 de ani. Sistemul are cele mai riguroase standarde de formare si traineri cu un inalt nivel de profesionalism. In toata aceasta perioada CTI a format peste 35.000 de coachi in intreaga lume.
- Are o experienta importanta in coaching individual si in echipa, lucrand in companii de servicii, advertising, contabilitate si consultanta financiara, cu persoane de nivel executiv sau lideri din administratie, mediul academic, business sau politic.
Cristian Mandeal
Muzician, pianist si dirijor roman
- Este considerat unul dintre cei mai buni dirijori si pedagogi ai Romaniei, un adevarat lider ce a redefinit istoria Filarmonicii „George Enescu” si a desavarsit „Orchestra Romana de Tineret”
- Cristian Mandeal a fost prim-dirijor si Director General Muzical al Filarmonicii „George Enescu” in perioada 1991-2010
- A dirijat pe 4 continente, in 31 de tari si 24 de capitale. Ca dirijor al Filarmonicii „George Enescu” a condus peste 20 de turnee internationale. A fost invitat in mod repetat la Staatskapelle Dresden si Berlin, la Münchener Philharmoniker si Hessisches Rundfunk Orchester – Frankfurt, la Santa Cecilia – Roma si RAI Milano, la Orchestra Nationala Catalana – Barcelona, ca si la Orchestra Halle – Manchester, unde continua a fi un oaspete permanent. A dirijat mari orchestre ca RSO şi RIAS – Berlin, Orchestra Radio Bavareza – München şi Filarmonica din Dresda, CBSO si Royal Philharmonic Orchestra – Liverpool, Filarmonica Ceha – Praga, Orchestra Simfonică Portugheză – Lisabona, Orchestra Nationale de Belgique – Bruxelles, Israel Philharmonic – Tel Aviv, Orchestra Simfonica din Göteborg, Orchestrele Filarmonicilor din Tokio, Helsinki, Monte Carlo, Sofia, Belgrad, Zagreb, etc.
Laurentiu Dasca
Director Artistic Elite Art Club Unesco
- Laurentiu Dasca este medic, Vice-Presedinte al Asociatiei Elite Art Club UNESCO si promotor al unor proiecte internationale de anvergura, precum “Concursul International de Dirijat Jeunesses Musicales Bucuresti”, festivalul „Classics for Pleasure””, brandul muzical „PROMS of Delight”
- Din anul 1995, Laurentiu Dasca este membru al Orchestrei Medicilor din Bucuresti alaturi de cara a castigat in 2002 la Vatican premiul „Muzicisti fara Frontiere”
- In 2008, acesta a colaborat cu Vlad Mirita in vederea reprezentarii Romaniei la Concursul Muzical Eurovision din Belgrad, Serbia. A importat in Romania modelul Festivalului Imagine si a adus editia internationala a festivalului in Romania.
- Laurentiu Dasca este directorul orchestrei „Bucharest Symphonic Pops” si a colaborat in calitate de producator cu diverse institutii precum Fundatia Medicina si Muzica, Fundatia Shumsky, Maltese Cross Charity Gala, Gala ONU Romania, Filarmonica „George Enescu”
Constantin Adrian Grigore
Dirijor
- Constantin Adrian Grigore a dirijat mari orchestre din Romania si din strainatate este dirijorul principal al Orchestrei Camerata Regala.
- In 2009 s-a aflat la pupitrul Bucharest Symphonic Pops, in concertul extraordinar sustinut de Al Bano si Montserrat Caballe in Piata Constitutiei din Bucuresti, in 2013 este ales dirijorul Evolution Orchestra in turneul sustinut de Steve Vai in Rusia, Polonia, Italia, Spania si Romania, iar in anul 2014 sustine un turneu de concerte in Coreea de Sud, la pupitrul Orchestrei Filarmonicii “Oltenia”.
- A colaborat cu solisti de renume ai scenei muzicale precum Florin Croitoru, Rebekka Hartmann, Nicolae Licaret, Teodor Ilincai, Cristian Mogosan, Irina Iordachescu, Sergi Gimenez Carreras, Katarzyna Dondalska, Natalia Konik, Wictor Kociuban, Piotr Banasic, Alessandro Safina sau Corul National de Camera Madrigal.
Orchestra Filarmonicii „George Enescu”
- Filarmonica „George Enescu” a fost fondata in 1868 si este poate cea mai reprezentativa institutie muzicala a Romaniei
- Dupa inaugurarea palatului Ateneului Roman, la 5 martie 1889, concertele au inceput sa se desfasoare in aceasta sala, Ateneul Roman devenind emblema culturii romanesti si sediu al Filarmonicii.
- Dupa caderea regimului comunist, Filarmonica „George Enescu” a recastigat din stralucirea de odinioara sub conducerea directorului general Cristian Mandeal si a directorului artistic Nicolae Licaret. In timpul mandatului dirijorului principal Cristian Mandeal (1991-2010), Orchestra Filarmonicii a realizat pe disc integrala lucrarilor simfonice de George Enescu si de Johannes Brahms.
- Pe langa concertele simfonice si camerale curente (aproximativ 300 anual), Filarmonica a inregistrat zeci de discuri LP si CD si a intreprins turnee de rasunet in Europa, Asia si Extremul Orient, castigandu-si astfel un binemeritat renume international.
EXCELENŢĂ, EDUCAŢIE, AUTENTICITATE
Valorile Elite Art Club Unesco
- Elite Art Club UNESCO este o organizaţie non-guvernamentală nonprofit ce şi-a început activitatea în 2003 iar în 2010 a devenit unicul reprezentant în România al reţelei globale Jeunesses Musicales International – cea mai amplă organizaţie neguvernamentală din lume dedicată promovării tinerilor muzicieni.
- Organizaţia are ca scop promovarea principiilor fundamentale UNESCO iar Concursul International de Dirijat Jeunesses Musicales are deja o traditie de 8 ani.
Pentru inscriere va rugam sa o contactati pe Andrada Rosu: Mobile: +40 732 518 773 Email: andrada.rosu@eliteart.org